Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’da transfer hareketliliği devam ediyor.

        Yeni sezon öncesi libero Çerağ Düzeltir, pasör çaprazı Şerife Acar, pasör çaprazı Burcu Bircan Evin, libero Merve Ateş ve pasör Kübra Hacıoğlu’nu transfer ederek renklerine bağlayan yeşilbeyazlı ekip, son olarak pasör çaprazı Gülem Altay, pasör Duygu Ertaş, libero Müge Ocakçı ve orta oyuncu Candan Sürengöz’ü transfer ederek kadrosuna dahil etti.

        Yeşilbeyazlı ekibin yeni transferleri Altay, Ertaş, Ocakçı ve Sürengöz, kendilerini yeşilbeyaz renkleri bağlayan sözleşmeye, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Belediyespor Kulüp yöneticisi Orçun Semizler’in katıldığı törenle Razlı Spor Tesisleri’nde imzaladı.

        Öte yandan teknik kadro transfer çalışmalarına da devam eden Salihli Belediyespor Voleybol Bayan Takımına Fizyoterapist Selin Öztürk, Futbol Takımına ise Osman Bakar’ın getirildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa