Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Belediyesi'nin açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulları'nda kurs saatlerinden önce kitap okuma etkinliği düzenleyen öğrencilerle bir araya gelerek onlarla birlikte kitap okudu.

        Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Belediyesi'nin açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın karate, futbol ve voleybol branşlarında kurs gören öğrenciler ile bir araya geldi. Yeni sezona hazırlanan ve kurs saatlerinden önce okuma alışkanlıklarını sürdürmek amacıyla kitap okuma etkinliği düzenleyen öğrencileri ziyaret eden ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Ali Uçak, etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte kitap okumayı da ihmal etmedi.

        Kitap okumanın önemine vurgu yapan ve öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Uçak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hepimizin bildiği 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözüne layık, onun izinden giden gençlerimiz Yaz Spor Okullarımız sayesinde hem sportif faaliyetlerini yürütüyor hem de kitap okuyarak kültürel faaliyetlerini devam ettiriyor. Alaşehir Belediyemiz olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa