Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün Afşar Mahallesi’nde 16 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde altyapı eksikliklerine çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar Mahallesi’nde de altyapı çalışmaları başladı. 16 kilometrelik kanalizasyon hattı ile başlayan çalışmalar, 10 kilometrelik içme suyu hattı ile devam edecek. Altyapı çalışmalarının ardından ise mahalleye 46 bin metrekare kilit parke taş döşenecek.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallede ayrıca 4 adet foseptik inşa edecek. Bu sayede mahallede ortaya çıkacak olan atıksular, çevreye zarar vermeden uzaklaştırılacak.

        Afşar Mahalle Muhtarı Fatih Danacı, yıllardır bekledikleri çalışmaların başladığını belirterek, “Çalışmalardan memnunuz. Kanalizasyon hattımız 15 yıl, içme suyu hattımız ise 35 yıl önce döşenmişti. Hizmete açtık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa