Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manisa'da partilileriyle bir araya geldi.

        Mustafa Sarıgül, partisinin Manisa İl Başkanlığınca Yunusemre ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Ege Bölge Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlerde Manisa'nın desteğine talip olduklarını vurgulayan Sarıgül, "Tarımın dünyada stratejik önemini tahıl koridoru krizinde gördük. Şükür ki çözüldü. Eğriye eğri doğruya doğru. Cumhurbaşkanının aldığı tavrı takdir ediyoruz amma velakin eksiklikler almış başını gidiyor. Yaşayarak bunu hissediyoruz." dedi.

        Tarımsal ürünlerin iyi pazarlanamadığını ve değerini bulmadığını savunan Sarıgül, şöyle konuştu:

        "Türk Hava Yolları dünyada bir marka olmuştur. İnanıyorum ki üzümü de bir marka haline getirebiliriz. Türkiye Değişim Partisi iktidarında çiftçimiz rahat bir nefes alacak. Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim. Çiftçi ekecek, yıl sonunda en az ekim masrafından fazlasını biz vereceğiz. Tüm işlemlerde çiftçi belediyelerle veya bölgenin bakanlık yetkilileriyle muhatap olacak. Bizim yönettiğimiz Türkiye, bolluk, bereket Türkiyesi olacak, bizim yönettiğimiz Türkiye, güler yüzlü, mutlu bir Türkiye olacak."​​​​​​​

        Toplantıya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa