Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ve Turgutlu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullananlara yönelik çalışma başlattı.

        Ekipler, 2 ay boyunca takibe aldıkları 7 şüpheliye yönelik 10 ayrı adrese operasyon düzenledi.

        Operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı.

        Adreslerde yapılan aramalarda 131,75 gram metamfetamin, 45,22 gram skunk, 0,89 gram esrar, 2 hassas terazi, 186 şişe farklı ebat ve şişelerde kaçak alkol, 230 sahte bandrol ve etiket ile, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 26 bin 715 lira ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.B. (34), N.B. (20), O.U. (28), Ö.Ö. (34) ve F.Ş. (27), çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Diğer zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa