Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - İzmir'de meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremde evinin balkonundan atlayan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Efe Altay Saral için öğrencisi olduğu Manisa Celal Bayar Üniversitesinde anma töreni düzenlendi.

        Turgutlu Meslek Yüksekokulundaki sınıfta gerçekleştirilen törende, dua edildi, arkadaşları Saral'ın sırasına karanfil bıraktı.

        Merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan, 4 Kasım'da saat 03.29'da meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremde Konak ilçesinde bir caminin minaresi yıkılmış, ilk tespitlere göre 20 kadar binada hasar oluşmuştu.

        Deprem sırasında 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak yaralanan Efe Altay Saral, sağlık ekiplerince kaldırıldığı SBÜ Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa