Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Ali Özbaykız'ı kadrosuna aldı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre Göztepe'den transfer edilen Mert Ali Özbaykız ile Fikri Bayrıl Tesisleri'nde 3 yıllık anlaşma imzalandı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Mert Ali Özbaykız, transferinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Manisa Futbol Kulübü'nde olduğum için çok mutluyum. Takımımın başarısı için çok çalışacağım. Hedeflerime bir adım daha yaklaştım. İnşallah takımımla birlikte çok daha iyi yerlere geleceğim." ifadelerini kullandı.

        Kulüp başkanı Mevlüt Aktan da transferin oyuncuya ve kulübe hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

        "Manisa Futbol Kulübü, her zaman gençlere inanan, şans veren bir kulüp oldu. Bu ilkemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Mert Ali Özbaykız, yeteneklerine inandığımız bir oyuncu. Manisa FK formasıyla çok iyi yerlere gelecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa