Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Soma ilçesinde, hafriyat çalışması yaptığı açık maden ocağında çamur havuzu bendinin göçmesi sonucu iş makinesiyle çamur altında kalarak hayatını kaybeden İbrahim Demir'in cenazesi toprağa verildi.

        Yakınları tarafından adli tıp morgundan teslim alınan 54 yaşındaki İbrahim Demir'in cenazesi, helallik için Cenkyeri Mahallesi'ndeki evine getirildi.

        Bu sırada Demir'in eşi Alime ve kardeşi Fadime Demir, gözyaşı döktü.

        İbrahim Demir'in cenazesi, mahalle kabristanında kılınan cenaze namazının adından defnedildi.

        Cenaze törenine, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Demir'in yakınları, mahalle sakinleri ve mesai arkadaşları katıldı.

        Soma'daki bir maden ocağından 2010 yılında emekli olan 2 çocuk babası İbrahim Demir'in, 4 ay önce işe başladığı öğrenildi.

        - Olay

        Soma'da 30 Temmuz'da, özel bir firma tarafından işletilen maden ocağındaki şlam (bulamaç) havuzunun bendi göçmüş, bölgede iş makinesi ve kamyonla çalışan İbrahim Coşkun ile İbrahim Demir, havuzdan boşalan çamurun altında kalmıştı.

        İşçilerden İbrahim Coşkun, göçüğün altında sürüklenen kamyonun üzerine çıkarak kurtulmayı başarmış, çamurda kaybolan iş makinesi operatörü İbrahim Demir'in cenazesine yaklaşık 2 gün sonra ulaşılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa