Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Ragbisi Büyükler 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Kupası'nda dereceye girenler belli oldu.

        Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu'nda 7 spor kulübünden 7 erkek ve 5 kadın takımının katıldığı organizasyonda kadınlarda İzmir Büyükşehir Belediyespor, erkeklerde ise Kocaeli Deniz Yıldızları takımı birinciliğe ulaştı.

        Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk tarafından verildi.

        Öztürk, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz günü şehit olanların unutulmaması için bu tür organizasyonları sürekli yapacaklarını belirterek, şampiyon takımları kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa