Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Altaş Denizlispor'la 1-1 berabere kalıp tecrübeli çalıştırıcı Levent Eriş'le yollarını ayıran ve yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Manisa Futbol Kulübü, yarın evinde lider Yılport Samsunspor'la karşılaşacak. Mümin Özkasap Stadı'nda Abdullah Buğra Taşkınsoy'un yöneteceği müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Manisa FK'da sakatlığı süren orta saha Nizamettin'in yanı sıra kart cezalısı defans Muhammet Taha mücadelede forma giyemeyecek. 

        Hafta içi siyah-beyazlılarla sözleşme imzalayan yeni transferler Metehan Baltacı ve Serkan Odabaşı da görev verilmesi durumunda sahadaki yerlerini alabilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları 1'inci kategori 30, 2'nci kategori 20 ve misafir tribünü 25 TL olarak belirlendi. Manisa FK ile ilk resmi karşılaşmasına çıkacak Yalçın Koşukavak, güçlü bir rakiple oynayacaklarını ve taraftardan destek beklediklerini ifade etti. Sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçı Manisa Futbol Kulübü 1-0'lık sonuçla kazanmıştı. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2023-02-04 11:20:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa