Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN/KULA, (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, TIR´ın yol kenarında park halindeki otomobile çarptığı kazada hayatını kaybeden Şerafettin Gülmez (51) ile ablası Birgül Akça (56), Kula ilçesinde toprağa verildi.

        Kaza, 7 Ocak günü saat 22.00 sıralarında AlaşehirSalihli kara yolu Piyadeler mevkisinde meydana geldi. Salihli yönüne giden A.K. (41) yönetimindeki 16 AH 812 plakalı TIR, yol kenarında park halindeki 45 K 0627 plakalı otomobile çarptı. Metrelerce sürüklenen otomobildeki ayakkabı imalatçısı Şerafettin Gülmez ile ablası Birgül Akça yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Şerafettin Gülmez'in eşi Sevil Gülmez ise Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi.

        Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan TIR şoförü A.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

        Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Şerafettin Gülmez ve ablası Birgül Akça için bugün Kula'da cenaze namazı kılındı. Cenazeye iki kardeşin yakınları ve akrabaları katıldı. Öğle vakti Süleyman Şah Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Birgül Akça'nın cenazesi Emre Mahallesi Mezarlığı'nda, Şerafettin Gülmez'in cenazesi ise Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Sevil Gülmez'in yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2023-01-09 16:35:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa