Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'de Play-Off hedefiyle ikinci yarıya başlamaya hazırlanan Manisa Futbol Kulübü, ara transferde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi GMG Kastamonuspor'da top koşturan orta saha Metincan Cici ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların, Antalyaspor'dan 37 yaşındaki Hakan Özmert ile de görüştüğü öğrenildi.

        Antalyaspor ile yollarını ayırmaya hazırlanan deneyimli oyuncunun, Manisa FK'ya sıcak baktığı ve transferin en kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi. Süper Lig'in en tecrübeli oyuncuları arasında yer alan Hakan, bu sezon 9 maça çıkıp genelde yedek kulübesinde şans bekledi. Hakan, kariyerinde Sakaryaspor, Karşıyaka, Karabükspor, Orduspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Başakşehir'de forma giydi. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2023-01-03 11:07:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa