Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/ MANİSA, (DHA)- MANİSA´da, hırsızlık şüphelisi H.İ.Ö., kendisine ait 2 evde tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen 39 sikke ve bazı objeler, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 aparat, ruhsatsız av tüfeği ile 5 dolu kartuş ele geçirilerek gözaltına alındı.

        Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ahmetli ilçesinde 27 Kasım'da İ.Y.'ye ait evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen, görgü tanıklarının ifadelerine başvuran jandarma ekipleri, şüphelinin H.İ.O. olduğunu belirledi. H.İ.O.'nun Turgutlu'da 2 evinin bulunduğu tespit edildi. Eş zamanlı operasyon düzenlenen evlerde; tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen 39 sikke ve bazı objeler, uyuşturucu madde içiminde kullanılan 5 aparat, ruhsatsız av tüfeği ve 5 dolu kartuş ele geçirildi. İ.Y.'nin evinden çalınan elektronik eşya ve takıları ise bulunamadı. H.İ.O., gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2022-12-07 11:16:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa