Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde 2 yaşındaki Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası İrem Nur Çatko'nun tedavisi için gerekli olan 1 milyon 820 bin dolar toplandı. Anne Ceylan Çakto (26) paranın toplandığını sosyal medyadan canlı yayın yaparak duyururken, komşuları ve sevenleri evin önünde meşale yakıp, halay çekerek kutlama yaptı.

        Turgutlu'da henüz 2 aylıkken SMA Tip 1 hastalığına yakalanan İrem Nur Çakto için, geçen yıl mayıs ayında yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yaklaşık 18 ay sonra İrem Nur bebeğin tedavisi için gerekli olan 1 milyon 820 bin dolar toplandı. Anne Ceylan Çakto, paranın toplandığını sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak duyurdu. Bu haberle büyük sevinç yaşayan komşuları ve sevenleri, dün gece ailenin evinin önünde toplanıp, meşale yaktı, halay çekti.

        Ceylan Çakto, kampanyanın başından bu yana kendilerine destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gerekli işlemlerin başlatıldığını duyuran Çakto, İrem Nur bebeğin tedavisi için Dubai'ye gideceklerini söyledi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Ersan ERDOĞAN

        2022-11-09 12:34:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa