Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)İZMİR Konak'ta balık tuttuktan sonra dönüş yolunda motosikletle hafif ticari araca arkadan çarpıp yaşamını yitiren Samet Tokaç (25) ve kardeşi Eren Tokaç (19) memleketleri Manisa´nın Turgutlu ilçesinde toprağa verildi. 

        Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında İzmirAnkara Asfaltı Sütçüler mevkisinde meydana geldi. Samet ve Eren Tokaç kardeşler İzmir Konak'ta balık tuttuktan sonra motosiklet ile dönüşe geçti. Dönüş yolunda Samet Tokaç'ın kullandığı 45 ADR 276 plakalı motosiklet, geri manevra yaptığı öne sürülen 35 HD 4234 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.

        Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tokaç kardeşlerin olay yerinde yaşamını yitirdikleri belirlendi.

        Jandarma, kazanın ardından kaçan hafif ticari aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

        KARDEŞİ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYORDU

        İzmir'de ayakkabı imalatçısı Ramazan Tokaç ile ev kadını Ayten Tokaç çiftinin 3 çocuğundan 2'si olan kardeşlerden Samet Tokaç'ın işçi olduğu, kardeşi Eren Tokaç'ın ise bu sene üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenildi.

        GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

        Samet ve Eren Tokaç kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp öğle vakti Subaşı Camisi'ne getirildi. Cenazeye Tokaç ailesinin yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. 2 kardeş, öğle vaktinin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Turgutlu Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2022-11-06 16:59:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa