Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanındaki galibiyetle Play-Off hattına dönen Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor'u da evinde 2-1 yenerek 2'de 2 yaptı. Mümin Özkasap Stadı'nda bu yıl sakatlıktan dönen genç futbolcusu Mehmet Uysal ve Selim'in golleriyle kazanmayı başaran siyah-beyazlı ekip, bu sezon ikinci kez seri galibiyet alırken, puanını 19 yaptı. Play-Off barajında yer alıp Süper Lig hattını 2 puan geriden takip eden Manisa FK'da teknik direktör Levent Eriş, her geçen gün Manisa'yı daha iyi temsil edeceklerini söyledi.

        Eriş, maçın ardından, "İyi oyun oynuyoruz, pozisyonlar buluyoruz. Geleceğe dönük bir planlama içerisinde hareket ediyoruz. Gelecek adına yaptığımız çalışmalardan son derece memnunuz. İyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu ligde en fazla pozisyona giren takımların arasındayız. İnşallah her geçen gün Manisa´yı halkına, tarihine, geçmişine yakışır şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunda da katkı bekliyoruz. Oyuncularımıza destek vermemiz lazım. Biz oyunun sonuna kadar maçı bırakmayan bir takımız. Bu mücadeleyi gösterdiği için oyuncularımı kutluyorum" dedi.DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2022-11-06 12:09:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa