Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okulların Covid19 gölgesinde eğitime başlamasıyla öğrencilerin yeni tip korona virüs kurallarına uymaları istendi.

        Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Hekimhan ilçesindeki okulları ziyaret edip, Covid19 denetimi gerçekleştirdi. Önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Kanbay, müdürlük ziyaretinin ardından okulları ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, öğrenciler ile yakından ilgilenen Kanbay, öğrencilere Covid19 kurallarına uyulması üzerine tavsiyelerde bulundu.

        Okul bahçelerinde öğrencileri görmekten çok mutlu olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, ‘’ Bizim önceliğimiz geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin sağlığıdır. Tedbirlere ne kadar uyarsak o kadar az etkileniriz. Hepimize düşen görev kurallara dikkat etmektir’’ dedi.

        Kanbay, ziyaret ettiği okullarda öğretmenler ile toplantı yaparak, öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa