Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği dernekleştikten hemen sonra ilk faaliyeti olarak 2016 yılında kaza sonucu vefat eden Malatyaspor taraftarı Batuhan Yakup Memiş adına halı saha turnuvası düzenlemek oldu.

        21 Ağustos 2016 Pazar günü Malatya Şehir Mezarlığında yolun kenarında yürürken otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralanan ve 9 gün sonra hastanede vefat eden Batuhan için, 10 takımdan oluşan bir halı saha turnuvası organizasyonu başlatıldı.

        24 Eylül'de bitecek turnuva sonunda şampiyon olan takım kupayı ve plaketleri vefat eden Batuhan Yakup Memiş'in ailesi hediye verecek.

        Turnuvanın ilk maçları büyük bir çekişmeye sahne olurken, mücadele eden takımlar finale çıkmak için 1 hafta boyunca yoğun bir efor sarfedecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa