Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA, (DHA)- MALATYA'da, bir kişinin öldürülmesi olayının azmettiricisi oldukları ve yardım yataklık ettikleri iddia edilen 9 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün Covid-19 testleri pozitif çıkınca karantinaya alınırken, adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

        Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen bir cinayet olayıyla ilgili yürüttüğü soruşturmada, olayın azmettiricisi olan ve yardım yataklık eden 9 kişinin kimliğini belirledi. Polis ekipleri daha sonra adresleri saptanan şüphelileri düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınmalarının ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden 3'ünün yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine 3 şüpheli, savcılık talimatıyla alınan ifadelerinin ardından karantinaya alındı.

        Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla salıverilirken 4 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Malatya Hasan KIRMIZITAŞ

        2020-09-11 20:20:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa