Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirterek, "Anlaştığımız futbolcuları getirmek için çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle uçak seferlerini takip ediyoruz. Herkes rahat olsun güçlü bir Yeni Malatyaspor oluşturacağız" dedi.

        Gevrek, kulüpte yaşan son gelişmelerle ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

        Yeni Malatyaspor'da bir grup tarafından sürdürülen algı operasyonu ve kurulan kumpasın bozulduğunu ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor üzerinde bir takım çıkar hesabı yapanların, Cumhurbaşkanımız ve çevresinin adını kullanarak sergilediği algı operasyonunu bozduklarını ifade etti. Gevrek, "Ne yazık ki bu oyuna beklemediğimiz kişilerde alet oldular. Yeni Malatyaspor'da sanki bir kongre süreci varmış gibi, ortaya çıkanlar arkalarında Cumhurbaşkanlığı makamının olduğunu kullanacak kadar ileri gitmişlerdir. Tarafımızdan makama bilgi verilmesi üzerine de gerçek ortaya çıkmıştır. Üzüntümüz bu algıya bazı siyasetçilerimizin de inanmasıdır. Kongre olmadığı halde seçim varmış gibi ortaya çıkanlar, yüksek makam tarafından uyarılarak çektirilmişlerdir. Yeni Malatyaspor olarak oyun bozulmuştur, bizde işimize bakıyoruz. Güçlü Yeni Malatyaspor için çalışıyoruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa