Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) yaklaşık 2 ay önce trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencisinin ismini eğitim gördüğü meslek yüksekokulundaki laboratuvara verdi.

        MTÜ Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Harita ve Kadastro Programı Öğrencisi 18 yaşındaki Enes Yiğit, 24 Haziran 2020 tarihinde MalatyaSivas Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve üniversite yönetimi Sütlüce Mahallesine giderek Yiğit ailesinin acısını paylaşmıştı.

        Malatya Turgut Özal Üniversitesi Senatosu Harita ve Kadastro Programı öğrencisi iken trafik kazası sonucu vefat eden Enes Yiğit’in isminin Harita Laboratuvarına verilmesini kararlaştırdı.

        Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Darende Bekir Ilıcak MYO Harita ve Kadastro Programı Öğrencisi Enes Yiğit’i elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü ailesi ile birlikte yaşadık. Okulunda ve çevresinde sevilen Enes’imizin ismini yaşatmak ve ailesinin de acısını biraz dindirmek adına senato kararı ile ismi Harita Laboratuvarına verildi. Ailesine sabır diliyorum.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa