Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taha AYHAN / MALATYA (DHA) Süper Lig'e veda ederek TFF 1'inci Lig'e düşen BtcTurk Yeni Malatyaspor'da futbolcular maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı.

        Süper Lig'de 3'üncü sezonunu geçiren ve bu sezon başında UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligi 36 puanla 16'ncı sırada tamamladı. Yeni Malatyaspor ligin son haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırladı. Maç konuk takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, böylelikle Süper Lig'e veda etti ve TFF 1'inci Lig'e düştü. Yeni Malatyasporlu futbolcular, maçın düdüğünün çalmasıyla yere yığıldı. Sarı siyahlı takımın futbolcuları gözyaşlarına hakim olamadı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve kulüp çalışanları da stadı terk etmeyerek büyük üzüntü yaşadı.DHA-Spor Türkiye-Malatya Taha AYHAN

        2020-07-26 00:16:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa