Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor’da ligdeki kötü gidişat sonrası Kemal Özdeş’in yerine göreve getirilen Hikmet Karaman takımın başında çıktığı 10 maçta 8 puan toplayarak kötü gidişe dur diyemedi.

        Sezon başından bu yana 3 teknik adamla çalışan Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan sonra göreve gelen Kemal Özdeş ve Hikmet Karaman ile hedeflediği puanları toplayamadı. Özdeş ile 5 haftada 0 çeken Malatya ekibi, Karaman yönetiminde de 8 puan toplayarak ligin ilk yarısında Sergen Yalçın ile toplanan 24 puana rağmen sezonun son maçı öncesi ligde kalma şansını zor soktu. Sarıkırmızılılar Karaman yönetiminde ilk galibiyetini ligin 28. haftasında Göztepe karşısında elde etmişti.

        Süper Lig’de kötü bir ikinci yarı geçirerek oynadığı son 16 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Yeni Malatyaspor, geçen hafta deplasmandaki kritik maçta Çaykur Rizespor’a 30’lık skorla kaybederek düşme hattına geriledi. Kalan son haftada ligde kalma adına azda olsa şansı bulunan Yeni Malatyaspor rakibi Gaziantep FK'yı yenerek diğer maçlardan çıkacak sonuçlara bakacak.

        Yeni Malatyaspor, Karaman yönetiminde çıktığı maçlarda şu sonuçları aldı:

        Yeni Malatyaspor Trabzonspor: 13

        Yeni Malatyaspor Konyaspor: 11

        Kayserispor Yeni Malatyaspor: 21

        Yeni Malatyaspor Kasımpaşa: 12

        Yeni Malatyaspor Göztepe: 21

        Fenerbahçe Yeni Malatyaspor: 32

        Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği: 00

        Sivasspor Yeni Malatyaspor: 01

        Yeni Malatyaspor Beşiktaş: 01

        Rizespor Yeni Malatyaspor: 30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa