Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde, üniversite kampüsünde inşaatı süren Onkoloji Hastanesi'nin yapımı tamamlandı.

        İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Onkoloji hastanemizin inşaatı tamamlandığını belirterek, yakın zamanda hizmete başlaşacağını duyurdu. Rektör Kızılay, "Hastanenin tefrişine başladık. Hemşire ve diğer sağlık personeli ile yardımcı personel alımı için ilana çıktık. Hastanemiz yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak” dedi.

        100 temizlik personeli alınacak

        İnönü Üniversitesi hastanesine İŞKUR aracılığı ile 100 temizlik personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Temizlik personeli adayları İŞKUR tarafından İnönü Üniversitesi’nde yapılacak kura ile belirlenecek. İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, en az lise mezunu adaylar 1 Haziran 2020 tarihine kadar iş başvuru kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. 100 temizlik personeli alımı için ayrıntılı bilgi İŞKUR web sitesinden alınabilecek.

        342 sözleşmeli sağlık personeli için başvuru 12 Haziran'da sona eriyor

        Daha önce yapılan ilanla duyurulan 342 sözleşmeli sağlık personeli alımı için başvuruların 12 Haziran'da sona ereceği belirtildi. Başvuru kapsamında 300 hemşire, 2 psikolog, 1 diyetisyen, 2 fizyoterapist, 37 sağlık teknikeri alımı yapılacak. Ayrıca 169 hasta ve yaşlı bakımı elemanı ile 4 güvenlik görevlisi alımı da gerçekleştirilecek

        Sağlık personeli için İnönü üniversitesinin resmi sitesinde, bakım elemanı ve güvenlik görevlisi için ise İŞKUR'un resmi internet sitelerinden detaylı bilgi alınabilecek

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa