Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da aile hekimlerine, “Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi” verildi.

        İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası konferans salonunda, İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık Birimi tarafından aktif görev yapan 210 aile hekimine 3 ayrı oturumda Sağlık Bakanlığı’nın eğitim modülleri kapsamında “Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitimde, yetişkin ve çocuk hastalarda, Deri ve Yumuşak Doku, Gastroenterit , Otit , Pnömoni , Akut Tonsillofarenjit, Üriner Sistem Enfeksiyonları gibi üst başlıklarda Akılcı Antibiyotik Kullanımı konularında uzmanlar ayrıntılı bilgi aktardı.

        İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana bilim Dalından Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Adem Köse, Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Enfeksiyon Hast. Uzm. Dr. Yusuf Kul ve Çocuk Hast. Uzm. Dr. M. Selçuk Sinanoğlu tarafından verilen, "Akılcı İlaç, Antibiyotik Kullanımı Eğitimi" soru cevap bölümü ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa