Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Futbol takımlarından Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 20192020. Futbol Sezonuna düzenlenen yemekli programla merhaba dedi.

        Programa Hekimhan Belediyesi Başkan Vekili Hasan Avşar, spor taban birlikleri ve Hekimhan Belediyesi Girmanaspor takımının yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları katıldı. Burada açıklamada bulunan Hekimhan Belediyesi Başkan Vekili Hasan Avşar, “Belediye başkanımız Sayın Turan Karadağ’ın destekleriyle Malatya 1.Amatörde her yıl gibi bu yılda şampiyonluğa oynayacağız inşallah. Kulübümüz her anlamda yeni sezona hazır. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

        “Hekimhan’ımızın sporunu en iyi şekilde temsil edeceğiz”

        Takımın teknik sorumlusu Ramazan Koçak İse, takım olarak birlik beraberlik içerisinde olduklarını kaydederek, “Başta Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ ve değerli yöneticilerimizin destekleriyle Hekimhan’ımızın sporunu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımımız özgüveni yüksek bir şekilde çalışmalarınıza yoğun bir tempoyla devam ediyor. Bu sezonda hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa