Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Selçuklu Ocakları tarafından Şahlanış Gecesi düzenledi.

        Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonunda düzenlenen geceye, sanatçı Dursun Ali Erzincalı, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Hafız Ahmet Tayyar, Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüş ve vatandaşlar katıldı.

        Gecenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, andımız tartışmalarına değinerek, “Son haftalarda Danıştay’ın vermiş olduğu , ant içme alakalı vermiş olduğu, kararı büyük bir üzüntü içerisinde karşılıyoruz. Bu karar gafletle verilmiş bir kararıdır. Evet ant içelim. Müslümanların bir andı vardır, o da 'La ilahe illâllah Muhammeden Resüllah’tır'. Allah’ın kitabını peygamberini bilmeyen bir nesil yetişmesi için andımızı dayatanlar bilsinler ki PKK terör örgütünün ve siyasi uzantısı HDP’ nin ekmeğine yağ sürülmektedir” ifadelerini kullandı.

        Konuşmanın ardından Hafız Ahmet Tayyar Kuranı kerim tilaveti okudu ardından Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincalı tarafından ilahiler okundu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa