Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında yarın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi, Malatya'ya geldi.

        Saat 19.50'de Malatya Havalimanı'na inen Sarı-kırmızılı kafileyi, taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı. Özellikle teknik direktör Fatih Terim'e tezahürat yapan taraftarlar, meşale yakıp futbolculara destek verdi. Kulüp yöneticilerinin de yer aldığı kafilede başkan Mustafa Cengiz, taraftarların yanına giderek, verdikleri destek için teşekkür etti ve taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Sarıkırmızılı bir taraftar da kara kalemle çizdiği Fatih Terim'e resmini teknik direktör Terim'e hediye etti. Daha sonra havalimanından otobüsle ayrılan Galatasaray kafilesi, mücadele öncesi kamp yapacağı otele geçtiGÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Taraftarlarlardan detaylar

        Futbolcuların çıkışı

        Meşale yakılması

        Genel ve detay görüntüler

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa