Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya U19 1.Lig’de 5. ve U15 Ligi’nde ise 6.hafta karşılaşmaları oynandı. U19 1.Lig’de 7 karşılaşmada 37 gol kaydedilirken, U15 Ligi’nde ise 4 karşılaşmada 21 gol atıldı.

        U19 Ligi

        U19 1.Lig’de 5.hafta maçları oynandı. Orduzuspor’un Erkenek Hürriyetspor’un ağlarına 10 gol bıraktığı haftada, Yeşilyurt Belediyespor ile Pütürge Gençlik arasında oynanan karşılaşmada 8 gol çıktı. U19 1.Lig’de 5.hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

        A Grubu

        Malatya Yeşilyurt BelediyesporPütürge Gençlik: 53, MalatyasporMalatyagücü: 12, Malatya GalatasporKale Gençlerbirliği: 04, Malatya FenersporTelekomspor: 06

        B Grubu

        DemirsporArguvan Belediyespor: 24, Erkenek HürriyetOrduzuspor: 010, SanayisporBattalgazi Belediyespor: 00, Hekimhan Belediyesi GirmanaMalatya Aile ve Sosyal Politikalarspor: 30 (hükmen)

        U15 Ligi

        U15 Futbol Ligi’nde ise 6.hafta heyecanı yaşandı. 4 karşılaşmanın oynandığı ligde bir maç ise hükmen sonuçlandı. U15 Ligi’nde 6.haftada alınan sonuçlar şöyle:

        Kale GençlerbirliğiKonak Belediyespor: 20, Anadolu SelçukluMalatya Yeşilyurt Belediyespor: 81, Malatya FenersporKarakavakspor: 61, Pütürge GençlikMalatyagücü: 12, KaldırımgücüTelekomspor: 30 (hükmen).

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa