Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca, oyunun özellikle ilk yarısında 2 takımda karşılıklı olarak dengeli bir oyun sergilediğini belirterek, "Oyunun son dakikasında çok basit gol yedik. 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci devrede yine oyunu biz kontrollü oynayalım, rakip takım daha kontrollü oynadı. Malatyaspor takımını yaptığımız analizlerde onu gördük. Tabii ki oyuncumuz kırmızı kart görüp atıldıktan sonra oyun planlarında bir değişiklik oldu. İstediğimiz skoru elde edemedik. Mağlup olduk, üzgünüz" dedi.

        Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, "İlk yarıda baskılı oynamak istedik ve bunu da iyi başardık. Golümüzü de bulduk ama rakibe ikinci yarı kırmızı kart aldıktan sonra nedense bizim futbolcular biraz 'rahat maçı alırız' diye düşündü. Üstünlük bizdeydi, yeterince pozisyonlara girdik ama maalesef kalenin önünde o son vuruşu yapıp 2-3-4'ü yapamadık. O yüzden boşu boşuna futbolcu strese girdi. Gergindi birkaç futbolcumuz ama ben yine de takımımı tebrik ediyorum. Böyle sıcak bir havada, saat 13.30'da oynana bir maçta iyi oynayarak, golü atarak, fazla pozisyon vermeden maçı kazandığımızdan dolayı mutluyuz ve yolumuza o şekilde, iyi bir şekilde devam ediyoruz" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Mehmet Ali Karaca'nın konuşması

        Erol Bulut'un açıklaması

        Genel ve detay görüntüler

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa