Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Malatya merkezli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i adli kontrol şartıyla bırakıldı.

        Malatya merkezli Balıkesir, Kayseri ve İzmir' de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında doktor, vergi müfettişi, mühendis ve öğretmenlerin de bulunduğu 8 şüpheli eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

        Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü ifadelerinin ardından emniyette serbest bırakıldı.

        Adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden 4'ü ise etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak, 1'i de sağlık sorunları nedeniyle adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa