Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlköğretim Haftası, Arguvan İlçesinde gerçekleştirilen bazı etkinliklerle kutlandı.

        17 Eylül21 Eylül 2018 tarihleri arasında kutlanan İlköğretim Haftası, Arguvan ilçesinde Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesinde etkinliklerle kutlandı.

        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay bir konuşma yaptı. Yay, ilköğretim de verilen eğitimin önemine değinerek yeni eğitimöğretim yılının tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

        Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu, slayt sunumu gerçekleştirildi. Öte yandan Atatürk İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve diğer ilçe protokolü okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa