Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ile yönetim kurulu üyeleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarda başarılar dilediler.

        Ziyarette ilk olarak söz alan dernek başkanı Aziz Özel, metropol ilçelerden olan Yeşilyurt’un hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu dile getirerek Yeşilyurt Belediyesi’nin yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Belediyenin başarılı çalışmalarının olduğunu ve bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadıklarını ifade eden Özel, Yeşilyurt Belediyesi’nin bölgeyi geliştirmek için yapacakları çalışmalarda ve etkinliklerde ASRİAD olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise Yeşilyurt’un gelişime ve yeniliğe açık bir bölge olduğunu kaydederek bu kapsamda sürekli ileriye yönelik çalışmalar yaktıklarını ifade etti. Çınar, işadamlarının bölgeye yapacakları yatırımlarda Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını ve kendilerini destekleyeceklerini söyledi.

        Ziyaretin sonunda ise dernek başkanı Özel tarafından Başkan Çınar’a Asr suresinin yer aldığı tabloyu hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa