Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazıhan ilçesinde asfaltlama, yol genişletme, yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra, ilçe merkezinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi 4 mahallenin daha ulaşım sorununu çözdü.

        Büyükşehir Belediyesi, Yeniyol Mahallesi ile Böğürtlen Mahallesinin ulaşımını sağlayan grup yolunun 1.3 kilometrelik bölümü ile Özdoğanlar Mahallesini Yeniköy Mahallesine bağlayan 1.5 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı.

        İlçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi Böğürtlen Mahallesini Çavuş ve Tahtalı Mahallelerine bağlayan 600 metrelik yeni bir yol açtı. Boztepe Mahallesini Koşar Mahallesine bağlayan 11 kilometrelik grup yolu genişletildi.

        Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yazıhanlılar, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa