Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da kontrolden çıkan kepçe, bir evin avlusuna girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

        Kaza, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi 1.Kanal sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerine hızla ilerleyen kepçe, kontrolden çıkarak bir eve çarptı. Avlu duvarını yıkarak içeri giren kepçe, bu sıra bahçelerinde oturan Adile Yiğit (70) ile gelini Necla Yiğit (32) ve torunu Muhammet Yiğit’e (5) çarptı. Kazada kepçenin altına kalan Adile Yiğit olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken gelini ve torunu yaralandı. Kepçe içerisinde bulunan operatör E.Ö.’nün de hafif yaralandığı kazada olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Malatya Sağlık İl Müdürlüğü UMKE ekipleri tarafından kepçe altına kalan yaşlı kadının cenazesi çıkartılırken nöbetçi savcı olay yerinde inceleme yaptı. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin de kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından kadının cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

        Bu arada görgü tanıkları, kazadan sonra kepçeyi sürdüğü ileri süren bir çocuğun olay yerinden kaçtığını iddia etti. Jandarma ekipleri görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda kepçeyi kimin sürdüğünü belirlemek için soruşturma başlattı.

        Kazanın ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta, olay yerine gelerek yetkililerden kazayla ilgili bilgiler aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa