Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SPOR Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Atiker Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Erol Bulut, kötü oynayarak mağlubiyet aldıklarını kaydederek, "Her takım mağlup olabilir ama en azından biraz savaşarak bunu yapmış olsaydık bizim için daha iyi olacaktı. Futbolcularımdan kenarlardan atak yapmalarını istedim ama nedense hep merkezden oynamaya çalıştık, kalabalığa hep topu sürdük. Hatalarımızı iyi analiz edeceğiz. Bugün kötü bir futbol oynadık. Bazen böyle yenildiğinde sonraki maça daha iyi ayaklanıyorsun, daha iyi uyanıyorsun. Hatalarımızı analiz edeceğiz. Önümüzdeki Beşiktaş maçına yeterince zamanımız var, toparlayacağız ve ona göre yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

        KONYASPOR CEPHESİ

        Karşılaşmanın bekledikleri gibi geçtiğini belirten Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da zor bir maç olacağını bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini söyledi. Çalımbay, şöyle dedi:

        "Golü bulduktan sonra gerekli savunmayı da yaptık. Gerçekten mükemmel bir savunma yaptık. Tek üzüldüğüm şey, kaptığımız topları ön tarafta çok kolay harcadık. Eğer oralarda biraz daha dikkatli olabilseydik belki daha farklı bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Ama her açından bakıldığında bizim için çok iyi bir galibiyetti. Araya kayıpsız girmek istiyorduk o yüzden aldığımız 3 puan çok önemli. Bundan sonra bizi bekleyen bir Fenerbahçe maçı var. Arkasından Kayserispor ve Göztepe deplasmanlarımız var. O zamana kadar da daha iyi olmamız gerekiyor. Çünkü lig çok zor. Maç kazanmak çok zor. Mücadele etmeden, acı çekmeden kazanmanız da mümkün değil. Onun için bu araya iyi değerlendirip daha iyi yerlere geleceğiz."GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Erol Bulut'un açıklaması

        Rıza Çalımbay'ın açıklaması01.09.2018 Haber Kodu : 180901014

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa