Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Pütürge Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Malatya’da devam ediyor. Oluşturduğu kadroyla ligde üst sıralarda yer almayı hedefleyen siyahbeyazlılarda transfer çalışmaları ise sürüyor.

        Bu arada yıllar sonra ilk kez BAL’a ev sahipliği yapacak olan Pütürge İlçe Stadı’nda ise çalışmalar hız kazandı. Yaz aylarının başlarında federasyon tarafından belirlenen eksiklerin ligin ilk haftalarına kadar tamamlanacağı öğrenildi.

        Geride kalan sezonda namağlup şekilde BAL’a yükselen Pütürge Belediyespor’un Başkanı Necmettin Akdağ yaptığı açıklamada futbolcuların sezona sıkı şekilde hazırlandıklarını söyledi. Kurban Bayramı öncesinde Nevşehir’de yapılan 10 günlük kampın futbolcuların performansına olumlu yansıdığını kaydeden Akdağ hedeflerinin ligde üst sıralar olduğunu söyledi.

        “Güçlü bir takım kurmuş olacağız”

        Necmettin Akdağ, “Hazırlık maçlarında mevcut kadronun neler yapabileceğini daha yakından gördük. Birçok futbolcuyu deneme fırsatımız oldu. Belki bir haftalık bir kamp dönemi de ilçemizde yapabiliriz. Onun haricinde oyuncularımız günlük antrenmanlarını hem İnönü Stadı’nda hem de Yeşiltepe’de aralıksız sürdürüyor. Orta saha ve santrafor arayışlarımız devam ediyor. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Mevcut kadromuzda 23 oyuncu var. Defans bölgesinde oynayan oyuncuların performansından memnunuz. Transfer edilen sporcular uyum sürecini atlattılar. 12 futbolcuyu daha kadromuza kattığımızda daha da güçlü bir takım kurmuş olacağız. Bu sezon BAL’da 14 takım mücadele edecek. Açıkçası bu durum bütün takımların omzuna ekstra maliyet bindirdi. Birbirlerine mesafe olarak çok uzak takımlar var. Lig başlayana kadar hazırlık maçları yaparak eksiklerimizi gidermeye de çalışacağız. Pütürge İlçe Stadı’nda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Federasyonun bizden istediği kriterler tek tek tamamlanıyor. Belki 12 maçımızı Malatya’da oynayabiliriz. Ama eksikler tamamlandıktan sonra tüm maçlarımızı kendi evimizde oynayacağız. Bu sezon BAL’da ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa