Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, transferin bitmesine saatler kala forvet ve savunma hattına transfer yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Sarıkırmızılı kulübün Beşiktaşlı Umut Nayir ve Trabzonsporlu Mustafa Akbaş’tan haber beklediği belirtildi.

        Transferde son olarak Ganalı Sulley Muniri’yi renklerine bağlayan Malatya ekibi, Beşiktaşlı Umut Nayir’i de kiralık olarak transfer etmek için görüşmelerini hızlandırırken, Trabzonsporlu Mustafa Akbaş’tan ise haber beklediği belirtildi. Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Malatya ekibinde Teknik Direktör Erol Bulut’un alınmasını istediği Umut Nayir ve Mustafa Akbaş transferlerinin her an gerçekleşebileceği bildirildi.

        Sarıkırmızılı takımın eski futbolcusu Umut Nayir’in Beşiktaş’ta yedek kalmak istemediği ve oynayabileceği bir kulübe transfer olma arzusunu siyahbeyazlı yönetime ilettiği öğrenilirken, yönetimin de bu talebe sıcak yaklaştığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa