Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu yıl 65’incisi gerçekleştirilecek Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali için geri sayım başladı.

        1 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali öncesinde festival komitesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser başkanlığında toplanarak hazırlıkları gözden geçirdi. Başkan Eser, Cumartesi günü yapılacak festivalde hazırlıkların tam olduğunu ifade ederek amaçlarının Darende’ye yakışır bir festival gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Bu yıl 65’incisi düzenlenecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi adına her kesimin görüşlerini önemsediklerini belirten Eser, her yıl geleneksel olarak düzenlenen festivale bu yılda katılımın yüksek olacağını söyledi.

        Darende’ye yakışır şekilde ev sahipliği ile festivalde misafirleri ağırlayacaklarını söyleyen Eser, Tüm Malatyalıları hafta sonu ilçelerine davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa