Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

        Bu doğrultuda Arapgir ilçesinin Bostancık Mahallesi’ne bin 400 metrelik içmesuyu hattı inşa edildi. Bostancık Mahallesi’nin su sorununu çözüme kavuşturduklarını kaydeden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “İçmesuyu sıkıntısı yaşayan mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz. Arapgir İlçemizin Bostancık Mahallesi’nin su sorununu çözüme kavuşturduk. Mahallemize bin 400 metrelik içmesuyu hattı inşa ettik. Malatya genelinde ve Arapgir’de çalışmalarımız devam ediyor. Daha sağlıklı ve modern bir altyapı inşa etmek için çalışıyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Mahallelerindeki su sorununun ortadan kaldırılmasından dolayı MASKİ’ye teşekkür eden Bostancık Mahallesi muhtarı Mehmet Güner, “MASKİ tarafından mahallemize sondaj vurularak su temin edildi ve bin 400 metrelik içmeyusu şebeke hattı inşa edildi. Böylelikle su evlerimize kadar getirildi. Daha önceden su sorunumuz vardı, çok mağdurduk. 130 haneden oluşan mahallemizde su sorunu MASKİ tarafından giderildi, Allah razı olsun. Bu çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa