Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut altyapıyı yakından takip ediyor. Gerek kamp dönemlerinde gerekse müsabaka hazırlıkları esnasında A takımla birlikte birçok genci antrenmana çıkararak şans veren Erol Bulut, özellikle U21 ve U19 kategorisi maçlarını sık sık izliyor.

        Bulut’un sene başında yönetime sunduğu yol haritasında önemli bir yer tutan altyapının bu sene farklı bir yapı ve sistemle yola devam edeceği, bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisine girildiği öğrenildi. Bulut’un özellikle sporcuların yeme, içme, barınma ve eğitimleri gibi konularda kendi belirlediği sistemle hareket edilmesi için altyapı antrenörlerine kesin talimatlar verdiği bildirildi.

        Hayata geçirilen sistem sayesinde sporcuların sadece saha içerisinde değil, sosyal hayatta da gözetim altında tutulmaları ve profesyonelliğe küçük yaştan itibaren adapte olmalarının hedeflendiği belirtildi.

        Bulut’un ayrıca altyapıya yeni bir antrenman sahası yapımı için de yönetim kuruluna rapor sunduğu ifade ediliyor. Sarıkırmızılı takımın altyapısı hali hazırda A takımın yeni sosyal binasına taşınmasıyla boşalan Nurettin Soykan Tesisleri'ni kullanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa