Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

        Bayramların sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın, barışmanın, kucaklaşmanın doruk noktaya ulaştığı özel günler olduğunu belirten Polat, Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “Millet olarak, sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olacağımız bir Kurban Bayramına daha ulaşmış olmanın heyecanı içerisindeyiz. Biz tasada ve kıvançta ortağız. Birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Dünya’da birlik olmayı en iyi bilen milletiz. Birlikte olmanın, memleket olmanın emekten geçtiğini bilen Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak ilimizi standartları yüksek bir kent haline getirmek, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi. Sonsuza kadar da yok edemeyecek ve sarsamayacaklardır. Birlikte yürüyerek, memleketimize emek harcayarak, birlik ve beraberliğimizin istikrarına bir düğüm daha atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam Dünyasında barışın ve esenliğin hakim olmasını temenni eder, hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa