Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Battalgazi Belediyesi, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor’a destek amacıyla Sivas Caddesi’ni sarı kırmızılı bayraklarla donattı.

        Yeni sezonda kendi evinde ilk maçına çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’a destek amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından Sivas Caddesi sarı kırmızılı bayraklarla donatıldı. Sarı kırmızılı bayraklarda ‘Yeni Sezonda Yeni Malatyaspor’umuza Başarılar Dilerim’ yazılı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mesajı da yer alıyor. Taraftarlar, şehirde yeni sezonda farklı bir havanın oluşması gerektiğine dikkat çekerek, Malatya’nın bir futbol şehri olduğuna vurgu yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Evkur yeni Malatyaspor’un Malatya’nın ortak paydası olduğunu belirterek, yeni sezonda ve Fenerbahçe maçında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa