Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme Merkezi tarafından şiddete maruz kalmış kadınlara meslek edindirme kapsamında dikişnakış kursu eğitimi verildi.

        Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinin de desteğiyle düzenlenen 336 saatlik kursun sonunda katılımcılara kurs bitirme belgesi verildi. Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğünde gerçekleşen törene Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Toman, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Hangün, Şiddet Önleme Merkezi Müdiresi Mukaddes Şahin ve kursiyerler katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, “Kadınlarımız annemiz, kardeşimiz, evladımız, eşimiz bizlerin en değerli varlıklarıdır. Bu kapsamda şiddete maruz kalmış kadınlarımıza kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve meslek edinmesi için Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğümüz ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezimiz işbirliği ile kadınlarımıza 336 saatlik eğitimin ardından 7 kursiyer katılım belgesi almaya hak kazandı. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Toman da şiddete maruz kalmış kadınların sosyal yaşama katılması için meslek edindirmenin önemine değindi.

        Programın sonunda Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Tomana ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Hangün’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa