Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu çalışmaları kapsamında Göztepe, Çilesiz, Çöşnük, Tandoğan ve Yıldıztepe mahallelerinde toplam 3 bin 380 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı çalışması yaptı.

        Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Malatya genelinde sağlıklı çalışan bir altyapıya sahip olmak adına çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Yağmursuyu taşkınlarının önüne geçebilmek için Malatya genelinde çalışmalar yürütüyoruz. Yağmursuyu altyapısı taşkın ve sellerin engellenmesi noktasında büyük önem taşıyor. Merkez ilçelerimiz Yeşilyurt ve Battalgazi’deki 5 mahallemizde yağmursuyu altyapı çalışması yaptık. Yağmursuyu çalışmaları kapsamında Göztepe, Çilesiz, Çöşnük, Tandoğan ve Yıldıztepe mahallelerinde toplam 3 bin 380 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı çalışması yaptık. Söz konusu mahallelerde 49 muayene bacası çalışması da tamamlandı. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir altyapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa