Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Evkur Yeni Malatyaspor'un, Göztepe ile oynadığı maç için İzmir'e giden ve dönüş yolunda trafik kazası geçiren yaralı taraftarları ziyaret etti.

        Afyon'dan Malatya'ya getirilen yaralıların Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavilerine devam edildi. Yaralanan genç taraftarlardan Enes Yakar ile Batın Çetin'i ziyaret eden MHP'li Fendoğlu'na Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı da eşlik etti. Sarı kırmızılı taraftarların durumları hakkında doktorlardan bilgiler alan Fendoğlu, aileleri ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Fendoğlu, bu durumun takipçisi olacağını belirterek, genç taraftarların sağlığına biran önce kavuşmasını sağlamada doktorlarla birlikte kendilerine düsen ne varsa yardımcıları olacağını bildirdi. Fendoğlu, tüm Malatyaspor camiasına geçmiş olsun mesajı verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa