Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Malatyaspor Onursal Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Ahmet Çakır, İzmir deplasmanı dönüşü kaza yapan Malatyalı taraftarları arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Afyonkarahisar’daki kazanın ardından hastanede bulunan taraftarları arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çakır’ın gerekli her şeyin yapılacağını paylaştığı belirtildi. Yeni Malatyaspor Onursal Başkanı Çakır, taraftarın Malatya dönüşü için de gerekli organizasyonun yapıldığı yönünde bilgi verdiği bildirildi.

        Taraftarla görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakır, “Orada bulunan kardeşlerimizin tedavi ve Malatya’ya nakil durumlarını yakinen takip ederek, gerekli girişimlerde bulunduk. Arkadaşlarımızın durumu genel olarak iyi. Sadece bir kişi diğerlerine göre ağır. Elhamdülillah onda da şu an çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa