Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Cafana'da oturan mahallelilerin taş ocaklarını protesto etmeleri üzerine muhtar ve köylülerin çağrısıyla mahalleye gitti ve sorunları yerinde dinledi.

        MHP'li milletvekili Fendoğlu, mahallelilerin taş ocaklarını protesto etmeleri üzerine Cafana ve Görgü Mahallesi'ne gidip incelemelerde bulundu. Taş ocaklarından mağdur olan vatandaşlar mahalle meydanında toplantı düzenledi ve MHP'li Fendoğlu, katılıp şikayetlerini dinledi. Ardından MHP'li Fendoğlu, vatandaşların rızası olmadan işletmekte ve yapılacak olan taş ocaklarının bulunduğu bölgede incelemede bulundu. Fendoğlu, mahallelilerin yaşamlarının olumsuz etkilediği ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için gereken neyse onun yapılacağını söyledi. Fendoğlu, mahallelilerin sıkıntılarını bizzat yetkililere ileteceğini dile getirdi. Malaya Valisi Ali Kaban'a da bu konuyu ileteceğini söyleyen Fendoğlu, bütün mağdur olan vatandaşların yanında olacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa