Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlik nakli bekleyen Perihan Öğretmen için geçtiğimiz günlerde Kızılay’a kan bağışında bulunan Eskimalatyalılar bu kez de Perihan Doğandemir’i evinde ziyaret ederek moral verdi.

        Eskimalatya Grup Yöneticisi Nedim Ulubaba önderliğinde öğretmenin arkadaşları, öğrencileri ve komşuları Perihan Öğretmene moral ziyareti gerçekleştirdi.

        Ziyarette konuşan Nedim Ulubaba, “Geçtiğimiz hafta 3 grup yöneticisi ve dernek başkanlarımızla birlikte kan bağışı organizasyonu yaptık. Rekor derecede kan bağışı oldu. Buradan tüm Malatyalılara teşekkür ederim. Toplanan kanlar inşallah hastalara bir umut ışığı olur. Bugün Perihan Hocamızı yalnız bırakmadık. Öğrencileri, komşuları ve mesai arkadaşları ile birlikte hocamızın yanındayız. Kök hücresi bağışı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmanın yanı sıra kan vererek önce sağlık sloganı ile sadece bir hastayı değil bütün ilik nakli bekleyen hastalara umut olacak” dedi.

        Duygusal anların yaşandığı buluşmada Perihan Doğandemir’in öğrencileri, mesai arkadaşları ve komşuları da başta Perihan Hoca olmak üzere ilik nakli bekleyen tüm hastalara acil şifalar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa