Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazdığı 6 bin mısralık şiir ile adından söz ettiren Malatyalı Nusret Başyiğit’e plaket verildi.

        Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memur olarak görev yapan Nusret Başyiğit, ‘Vatan Sevgisi’ üzerine yazdığı 200 metre uzunluğundaki şiiri ile Türkiye’de uzun süre gündem olmuştu. SağlıkSen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, rekor uzunluğundaki şiiri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Başyiğit’e plaket verdi. SağlıkSen Malatya Şubesinde gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan SağlıkSen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Başyiğit’i şiirinden dolayı kutladı. Böylesine uzun bir şiirin ancak büyük bir vatan aşkıyla yazılabileceğini ifade eden Bingöl, emeklerinden dolayı Başyiğit’e teşekkür etti. Başyiğit’in vatan sevgisini gelecek nesillere aktarmak adına büyük bir iş başardığını aktaran Bingöl, Başyiğit’e şairlik serüveninde başarılar diledi. SağlıkSen’in bir üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nusret Başyiğit ise, kendisine ilk tebriğin SağlıkSen’den gelmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

        Başyiğit, yazdığı şiirin içeriği hakkında bilgi vererek, şiirin yazılmasında Mehmet Bingöl’ün kendisine büyük destekler verdiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa